Chris Kala tuleb uue raamatuga välja

Chris Kala on nüüd siis meheks sirgunud kirjanik, kes andis välja aastal 2010 raamatu “Ebaõnnestunud”. Too raamat, mis andis põhjaliku ülevaate sellest, kuidas tänapäeva noored elavad ja pidutsevad. Raamatus jooksis läbi eriti jälke ja rõvedaid hetki, mida igaüks paljastada ei julge. Kuid ajad on muutunud ning Chris on vanemaks saanud. Ta on elu elanud. Lisaks kõigele ka nii ennast kui ka maailma avastanud.

hooligan hamlet chris kala

Chris Kala strikes again ja taaskord raamatuga. Raamat, mis parasjagu on kandmas nime “Mõistmaks, Kes Ma Olen”. Pealkiri, mis viitab Chrisile kui inimesele. Uus teos räägib kogemusest. Kui me jätame hetkeks välja selle “väikese” nüansi, et raamat on Chris Kala kogemusest, siis autor on soovinud, et lugejad saaksid vajadusel võtta pealkirja ka enda seisukohalt.

hooligan hamlet chris kala

“Mõistmaks, Kes Ma Olen” koosneb kolmest osast. Kõik kolm osa üles ehitatud niimoodi, et nad toetaksid teineteist ideaalselt, mis väljendub ka mõnusas kronoloogilises ja loogilises (loogilised poisid) järjekorras. See annab väga hea ülevaate lugejale, et mis ja kuidas toimunud on.

Esimene osa on meenutamaks, kes Chris Kala on. Osa, mis räägib tema minevikust, tema lapsepõlvest ja kes temast saanud on. Osa, mis räägib mina-tasandil. Selle osa kaudu soovib ta lugejateni tuua seda tõsist siirust, ausust. Leheküljed, mille jooksul ta filosofeerib ning pakub huvitavaid jutte.

hooligan hamlet chris kala

Teine osa on straight into action, mis räägib poole-teise aastasest kogemusest Austraalias koos Chrisi elukaaslasega. Kuna Austraalia on selline maa, kus võib igast põnevaid asju juhtuda, siis Chris räägib tempokas ja sündmuste rohkes vormis kõigest sellest, mida ta seal koges. Osalise huumoriga ülesehitatud osa annab ülevaate tööpuudusest, mitmetest pankrotidest ja võlgadest, ootamatust operatsioonist ning luumurdudest. See pole kõik, selles osas räägib veel paljudest erinevatest ja huvitavat seiklustest!

hooligan hamlet chris kala

Kolmas osa on Chrisi jaoks kõige olulisem. See baseerub vaimsetel ja filosofeerivatel teemadel, kuhu alla lähevad nii alternatiiv teadmised, füüsikaharud nagu kvant ja multdimensionaalne füüsika, geomeetria, vaimud, ufod ja paljud teised väga aktuaalsed teemad. Kõval uurimustöö põhjal kokku pandud ning äärmiselt faktipõhine osa pakub lugejatele infot, millega nad võivad ise hätta sattuda. Selle osa suur ja õilis eesmärk on soov paljastada ning pakkuda abi teadvustamisega, milleni Chris ja tema lähiringkondlased on jõudnud.

hooligan hamlet chris kala

Väike disclaimer ka lõppu..Chris tahab kindlasti ära märkida seda, et tema ei ole jumal ega propageeri mitte mingisugusel moel läbi terve raamatu tõde. Kõik, mis raamatust lugeda võib, on ühe inimese vaatevinkel. Ta on tahtnud lihtsalt kirja panna oma viimase 6 aasta vaimse arengu, et mõista mis on elu ja reaalsus.

hooligan hamlet chris kala hooligan hamlet chris kala

hooligan hamlet chris kala hooligan hamlet chris kala

 

Eriti ägedate piltide eest murtses ei keegi muu kui Silver Mikiver.

Silver Mikiver koduleht
Silver Mikiver Instagram