LÄBIKLAASI + Hooligan Hamlet London Shutdown Osa 1

YAWK YAWK YAWK YAWK!” nagu ütles Schoolboy Q samal ajal kui Hooligan Hamlet koostöös Fly24-ga Londonisse lendas. Mida sa sellel nädalavahetusel teed või mismoodi sa oma nädalalõpu välja vahetad? Oota, las ma arvan…reedel olid Studios ja täna lähed Privesse? Ära mine, mine Padasse, sest seal on Bashmenti 17. sünnipäev ja eriti äge saab seal nii kui nii olema.

Olgu-olgu, räägime asjast. Ma soovitan nüüd hoolega lugeda ja vaadata, kuidas me oma esimest päeva tähistasime.

hooligan hamlet london

 

WELCOME TO LONDON, IT’S SHUTDOWN.
HOOLIGAN HAMLET, SHUTDOWN.

Me oleme nüüd siin ja siin on värske olla. Seda tead sa juba isegi, et vihma sajab siin nagu ikka Inglise filmides, aga see ei ole oluline. Oluline on hoopis see, et London ei vedanud meid alt, sest meie otsustasime hoopis Londonit vedada ja seda juba läbi klaasi ja nurga tagant. Lisaks kõigele sellele kujunes meil välja uus kuldne reegel. See on selline reegel, et Anton on meil nüüdsest ennast 35mm kaliibrilise Olympus mjuga varustanud. See on tead selline asi, mis peaks sul ka igalpool kaasas olema.

LÄBIKLAASI NURGATAGUSTEST

Meil on siin põnev olla, sest London on võimas ja siin on palju vaadata. Sellepärast anname teile tagasi ja toome teieni hulga pildimaterjali otse tänavatelt. Hoia silm peal, sest London kutsub ja meil on sellega palju tegemist. Jälgi fesarit ning meie kodulehte, meil tuleb siin põnevaid asju!

hooligan hamlet london_MG_9893_MG_9895hooligan hamlet londonhooligan hamlet londonhooligan hamlet londonhooligan hamlet londonhooligan hamlet londonhooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet london hooligan hamlet londonhooligan hamlet london

 

Meie reisi toetab Fly24. Aitäh teile!

Anton Hmelnitski
Felix Laasme