Drake ja Future andsid välja üllatusalbumi “What A Time To Be Alive”

Drake töötab ennast ilmselt meie ajastu suurimaks nimeks hip-hopis. Seda on kaugelt näha, et mehel on konkreetne siht silme ees. Rahvale meeldib, mida ta teeb ja see annab loomulikult ka kõige ebakindlamale Ida-Euroopa töllmokale pauku juurde. Kujutad sa ette, mida teeb õnnestumine maailma kõige enesekindlamate meestega? Üks asi, mida see võib teha – panna neid üllatusalbumeid droppima iga pisikese aja tagant. Alles see oli, kui Drake reliisis oma “If You’re Reading This It’s Too Late” šokialbumi. Ilma ühegi singli ja muusikavideota lendas drop tippu. Drake on tagasi ja seekord koos mehega, kes kutsub ennast nimega Future. Kahe peale on kokku pandud 11 looline reliis “What A Time To Be Alive”. Loomulikult mängiti album eile Apple raadios Beats1 OVO saates träkk-träkilt ette.

Osta album iTunes’ist ja kuula Apple Music’ust.

hooligan hamlet

Täägid: