Orissaare wonderkid Krick on artistina valmis ja tuleb uue albumiga

Meie teame meest nimega Krick loomulikult MC battle formaadiga üritustelt aastaid tagasi. See korvpallurimõõtu mees lammutas nii nagu iga punchline oleks game 7 võiduvise. Mõnda aega oleme kuulnud sahinat, et Krick on stuudios koos 5LOOPSiga lindistamas oma debüütplaati. Jutt on sulaselge tõsi ja mees on albumi reliisiks valmis.

Ketas nimega “Voog” maandub juba novembrikuus. Siseinfo räägib, et album on praegu trükis ja tootmises. Album antakse välja ilma plaadifirma Superbandiit abita täiesti omapäi houmboide toel ning kogu muusikalise poole eest vastutab 5LOOPS.

Vahetult enne albumit jagab Krick meiega oma esimest singlit nimega “Ilmtingimata”. Aga sellel on twist! Üle aastate on otsustatud singel ka füüsilisel kujul välja anda! Ülimalt limiteeritud päris-päris singli kettalt leiab loo originaalversiooni ja instrumentaali ning lisaks Otto remixi ja instrumentaali.

Hooligan Hamlet loosib välja Kricki “Ilmtingimata” kaks ülilimiteeritud füüsilist singlit. Loe täpsemalt meie Facebookis facebook.com/hooliganhamlet

 

Täägid: