LÄBIKLAASI + Reket

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib. 

Reketiga õues. Ehk, kuidas mitte pildistada pressifotosid.

Laupäeva varahommik. Reket oli just Võrust LIVE’lt tulnud ja Tallinna tagasi jõudnud. Seejärel magas kolm tundi, võttis mu auto peale ning läksime pildistama. Soovides lahendada shoot teistmoodi kui muidu, tegime tiiru Lasnamäel ning seejärel Kadriorus. Üks kant kodusem kui teine.

Reket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule TeeReket Tuule Tee

Loe ka meie eelnevat intervjuud siit

Pildistas: @yoitsfella

Pildistatav: Tom-Olaf Urb
Facebook: reket
Instagram: @reket