A$AP Ferg ja Future koostöös valminud fresh träkk bängib

A$AP Ferg lõpetas eelmise aasta tugevalt, kui andis välja loo “Tatted Angel“. Kuigi 2015 lõppes struggle‘is, siis uuel aasta on Fergenstein alustanud täiesti uuel levelil.

Aasta alguses andis Ferg välja loo “New Level“, kus teeb kaasa Atlanta räppar Future. Loo beat on kuri, millega A$AP Mob’i liige tahab ilmselt tõestada, et 2016 on see aasta, kus tema muusika on päriselt ka tõusnud uuele tasemele. Ja loomulikult, et temaga ei tasu fakkida.

Lisaks sellele droppis Ferg loole värske video, mis on kirju nii visuaalide kui ka inimeste poolest. Kaasa löövad Kanye Westi kollektsiooni esitluselt tuttav Amina Blue, professionaalne BMX sõitja Nigel Sylvester jpt. Lisaks kõigele sellele on jaanuarikuus oodata tema uut albumit “Always Strive and Prosper“.