Valentinipäev on tulemas – Air Jordan 12 “Dynamic Pink”

Alles laupäeval kukkus kõikide minu sõbrannade lemmik Air Jordan 4. Saabuva Valentinipäevaga seoses soovib Jordan Brand, et me teeksime kõikidest oma girlfriend‘idest ja sõbrannadest ka samasugused tossusõltlased nagu me seda ise oleme. Järgmine spetsiaalselt tüdrukutele mõeldud reliis on see Air Jordan 12 Retro “Dynamic Pink”. Kets on kaetud valge nahaga ja mudelit kaunistavad roosad detailid. Klassikaline colorway, no doubt. Kets maandub 6. veebruaril poodides üle maailma. Tüübid, pange oma rahakotid valmis.

 

Air Jordan 12 Retro “Dynamic Pink”
Tootekood: 510815-109
Ilmumiskuupäev: 6. veebruar
Hind: 140$
Fotod: Bouncin

air-jordan-12-valentines-day-white-pink-1 air-jordan-12-valentines-day-white-pink-4 air-jordan-12-valentines-day-white-pink-2-1 air-jordan-12-valentines-day-white-pink-3 air-jordan-12-valentines-day-white-pink-6 air-jordan-12-valentines-day-white-pink-7

 

Tegemist ei ole sinu tavalise Air Max’ga, millega linnapildis juba harjutud on. Air Jordan plikade jalas vajab julgust. Kui te mõtlesite, milline näeb välja üks Air Jordan 12 tüdruku jalas, siis Rihanna näitab ette. Tohib oma sõnadega? Dhas sam badass shid right there yo!

 

air jordan 12

Täägid: