Reket tegi “Hommikule” ülisensuaalse muusikavideo

Reket pani Eesti räpimaailma teistpidi käima! Äsja välja antud video loole “Hommik” on kuum, seksikas ning täpselt selline nagu peab. Kõva!

Reket ütles, et tahtis just “Hommikule” videot teha seetõttu, et sellist muusikat tehakse vähe, aga videosid omakorda vaadatakse palju. “Paningi need kokku, et levi oleks suurem,” põhjendas mees, “Pluss mul oli selle loo visuaal täpselt sellisena peas nagu ta lõpuks videoks sai.”

“Pluss mul oli selle loo visuaal täpselt sellisena peas nagu ta lõpuks videoks sai.”

Koostöö video loojate Mart Varese ja Sander Allikmäega tuli Reketi sõnul sujuvalt, sest mehed ise võtsid ühendust. “Kuna mulle väga meeldib Sandri ja Mardi tööde pildikeel ja esteetika, kuidas nad oma töid esitavad, siis pikalt ei kahelnud,” seletas Reket. Mehe sõnul oli koostöö Varese ja Allikmäega üks targemaid otsuseid, mis ta teinud on. “Sander ja Mart panid kokku ülimalt professionaalse meeskonna ning mul polegi vist olnud valutumat võttepäeva, kui see,” tunnustas mees video autoreid.

Vaata videot!

Loe meie novembrikuus ilmunud pikemat intervjuud Reketiga siit!

Lugu: @J2kop
Foto: @yoitsfella