Kanye West uue albumi esitlus Tallinna ja Tartu kinolinal

11. veebruaril kohaliku aja järgi kell 23.15 tõmbab provokatiivne Kanye West eesriide oma seitsmendalt stuudioalbumilt otse New Yorgi Madison Square Gardenist.

„Wavesi“ esitluskontserti on võimalus näha ka Tallinnas Coca-Cola Plaza Scape saalis ja Tartu kinos Ekraan. 21 Grammy laureaadi ja ajakirja „Time“ poolt maailma saja mõjukaima inimese sekka arvatud Westi plaadiesitlusel kuuleb kõiki albumi 11 lugu ning lisaks toimub mehe rõivabrändi Yeezy suurejooneline show.

Plaadil teevad häält mitmed Kanye kaasloojad nagu Kendrick Lamar, Sia, A$AP Rocky, The-Dream, Swizz Beatz ja paljud teised, keda on The Gardeni lavale oodata. Albumi produtsentideks on lisaks Westile veel Def Jam Recordsi kaasasutaja Rick Rubin ja hip-hopi suurkujud Madlib ja Q-Tip. Perfektsionistist artisti album kandis algselt nime „So Help Me God“, millest sai aasta alguses „SWISH“, mis selle eelmise nädala alguses kinnitati albumi nimeks „Waves“ ja nüüd hoopis “T.L.O.P.. Oodata on albumit, mida mees ise oma Twitteri kontol nimetab „ühels maailma parimaks albumiks“.

Loosime 2×3 piletit Tallinna ja Tartu esitlusele välja meie Facebookis. Mine uuri lähemalt ja kohtume neljapäeval.

Piletid ja info ürituse kohta: www.forumcinemas.ee/Events/kanye

Waves-Yeezy Poster

Täägid: