Nike paneb “OOO” sõnasse innovatsiooon – uus Nike HyperAdapt 1.0

Eile toimus New Yorkis Nike “Innovation For Everybody” event. Suur meediaüritus, kuhu kutsutakse kohale suur hulk ajakirjanikke ja arvamusliidreid ja asjaarmastajaid ning viiakse nad kurssi kõige uue ja ägedaga, mis Nike brändiga toimub ja toimuma hakkab. Loomulikult palju uut ja innovaatilist toodet ja pikemat juttu brändi juhtide poolt, workshopid, üritused, esinejad jne.

Kõige suurem fookus on muidugi konverentsil, mida alustas Nike üks värskemaid nägusid – pullimees Kevin Hart. Koomik rääkis endale mitte omaselt tõsist juttu sportimisest ja ei teinud mitte ühtegi nalja terve esinemise jooksul. Innovaatiline! Nike CEO Mark Parker rääkis lühidalt innovatsioonidest, mida sellel üritusel näha võib. Nike Korvpalli Senior Design direktor Leo Chang rääkis uuest KD 9-st, mida katab kõige uuem Flyknit tehnoloogia. Loomulikult räägiti jalgpallist, uuest Nike+ app‘ist, mis tuleb juunis. Kokku oli pandud jõhker installatsioon-vikerkaar uuest LunarEpic Flyknit ketsist jaa nii edasi jaa nii edasi.

Kõige suurem asi, mis eile New Yorkis juhtus, on Nike HyperAdapt 1.0. Seda nimetatakse ketsimaailmas juba kõige cool‘imaks tossureliisiks aastal 2016. Toss, mis näeb hea välja ja on punnis Nike DNA-st ehk innovatsioonist. Ennast parkivad autod ei ole enam mingi uudis. Nüüd oleme jõudnud maailmas kohta, kus tossud seovad oma paelad ise.

 

 

See ei ole enam mingi filmi “Back To The Future” fantaasia. See on päris asi. Näitleja Michael J Fox tutvustas seda süsteemi oma isiklikul paaril Nike Mag-idel juba üleemaailmsel “Back To The Future” päeval oktoobris. Mäletate? Nüüd on Nike võtnud selle tehnoloogia, mille nimi on E.A.R.L. ja pannud selle reaalsele tossule. Toss seob paelad ise kinni! The what now? Nike HyperAdapt 1.0 tuleb kolmes erinevas colorway‘s ametlikult juba aasta lõpus ja need on saadaval ainult uue Nike+ app liikmetele. Liikmeks saab ennast registreerida Nike.com lehel. Tohin oma sõnadega? Very exited!

 

FY16_INNO_SNOWCAP_WHITE_HERO_V2_0043_original20160315_FY16_INNO_SNOWCAP_SILVER_HERO_0029_original

20160315_FY16_INNO_SNOWCAP_WHITE_HERO_0058_original

Nike Innovation Summit 2016Nike Innovation Summit 2016

 

Täägid: