Põhjanaaber KASPERG andis välja oma EP “Cloudy”

Soome muusika on näinud viimastel aastatel tohutut arengut erinevates muusika skenedes. Tänu kõikvõimsale internetile on ka väiksemad artistid leidnud tee suurema kuulajaskonnani.

KASPERG, kodanikunimega Kasper Granroth, on 22-aastane Helsingis elav produtsent, muusik ja DJ. Alates 2014. aastast on KASPERG välja andnud kaks lugu plaadifirma Casual Jam Records alt. Lood on osutunud eriti populaarseks – 350 000 kuulamist ning ta muusikat on kajastatud erinevates blogides, raadiojaamades ja veebilehtedel üle maailma.

KASPERG

Nüüdseks on Kasper välja andnud oma EP “Cloudy“. EP idee sündis 2015. aasta alguses, kui ta hakkas arendama oma produktsioonioskusi deephouse‘i stiilist rohkem chillwave sound‘i suunas. See viiest loost koosnev EP demonstreerib KASPERG’i produktsiooni tippu, kus puuduvad igasugused žanrilised piirangud. Selleks projektiks on 22-aastane produtsent teinud koostööd selliste artistidega nagu Noah Kin (FIN), Nicest Dudes Around (GER) ja Julian Schröpel aka Simbayu (GER), kes tegi ägedad albumikujundused.

https://soundcloud.com/kaspergranroth/sets/cloudy-ep

KASPERG sotsiaalmeedias:

Facebook
Soundcloud
Instagram
Twitter

Autor: an1000