Drake “Views From The 6” on valmis plahvatama

Drake on valmis saanud uue albumi “Views From The 6” “VIEWS” ja selle ilmumiskuupäevaks on lubatud 29. aprill. Täna on meil albumi kujundus ja täielik tracklist. Oleme valmis.

Juba varsti ongi käes kaua oodatud 29. aprill ja Drake’i uus album. Kaua me seda oodanud oleme? Kaua. Tegelikult isegi väga kaua. Võibolla isegi kõige kauem üldse! Vähemalt sellest ajast saadik. Drake ei ole sellesmõttes lolli mänginud ning on reliisiks valmistumise suhteliselt traditsioonilise hoidnud – alustuseks paar suurt diili (Air Jordan, Apple), otsa üks vana hea räpi beef Meek Milliga, siis üks suur globaalne hitt (“Hotline Bling”), siis väike video teaser, paar lugu albumilt (“Summer Sixteen”, “Popstyle”, “One Dance”) ja siis albumi kujundus ning lõpuks tracklist. Selles haiges maailmas on selline traditsiooniline lähenemine minu arvates väga tervitatav nähtus. Loomulikult ei ole albumi kujundusega kaasnenud interneti huumor ja “memetsemine” juhuslik, vaid kenasti ette planeeritud koos selle “tee albumi kujundusest oma meme” võimalusega, aga siiski on kogu pakett olnud heasmõttes konservatiivne.

drake views

 

Global Listening Party

Apple kuulutas välja ka globaalse kuulamispeo Beats1 raadios. See kujutab endas siis legendaarse Zane Lowe ja Drake (and I quote “MAJOR”) intervjuud ning albumi esmaettekannet OVOSOUND raadios Apple Musicus Ameerika aja järgi 7PM PT/10PM ET, mis tähendab meie jaoks siis loomulikult ööd. Aga saade Apple Musicus järelkuulatav, nii-et no worries.

Juba viimases OVO saates lubas Drake, et album on väga mahukas ja selles talle tõesti etteheited ei ole. Album pidi olema täielik läbilõige tervest tema elust ja karjäärist. Lisaks rääkis ta, et see on kõige-kõige suurem teos tema elus. Täna jagatud 20 looga tracklist on selle kõige tõestuseks. Meie oleme igatahes valmis ja Drake’i aasta võib alata #VIEWS!

drake-views-official-tracklist-01-1200x800

 

 

Tekst: Rainer Olbri

 

Täägid: