Tommy Hilfiger naaseb 90ndate look’iga

Tommy Hilfiger on minu jaoks esmalt näotud ossiketsid ja teksad. Okei, võibolla teen natuke liiga. Rohkem siis Itaalia outlet‘is nähtud traditsioonilised USA indie filmile omased triiksärgid? Juba pikalt on erinevate brändide lookbook‘ides näha olnud 90ndate mõjutusi ja nüüd on oma tee selleni leidnud ka Tommy.

Hilfiger bränd oli 90ndatel üks mõjuvõimsamaid ning toob nüüd tagasi selle aja ikoonilised rõivad. “Tommy Jeans” kollektsiooni kuuluvad nostalgilised logoga t-särgid, lohvakad teksajakid, logodega kaetud pesu ehk teiste sõnadega kõik see, mis oli 90ndatel jee (vabandust, ma pidin riimima).

Lõpptulemus pole üldse paha ja võib täitsa kõrvuti panna FILA, Champion’i ja teiste 90ndate legendidega, kes praegu kõik tasapisi taastulevad.

Kõnealust kollektsiooni on võimalik muide ka eestlastel läbi ametliku netipoe endale soetada. Päevad, mis ajasid segadusse 2017 noh.

 

tommy-hilfiger-new-collection-tommy-jeans-1 tommy-hilfiger-new-collection-tommy-jeans-2 tommy-hilfiger-new-collection-tommy-jeans-3 tommy-hilfiger-new-collection-tommy-jeans-4

Tekst: Keilit Aedma