Karmo Ruusmaa illustratsioon “Last Supper” levib üle maailma

Ballzy on korvpallipood, mille juured on Eestis ja, mis avas just äsja oma uksed Soomes ning hiljuti ka Lätis. Läti poodi kaunistab aga eriti äge illustratsioon, mille on joonistanud Karmo Ruusmaa.

 

nba-superstar-last-supper-illustration

 

Karmo käekiri ei ole Eesti korvpallisõpradele tundmatu. Mida päev edasi, seda vähem tundmatu on tema käekiri ka maailmas. Tema illustratsioonid levivad internetis nagu Kim Kardashiani paljad pildid ja Kanye Westi tweet’id. Seekord on aga asi eriti hästi õnnestunud, sest joonistusega koos saab kajastust ka värskelt avatud pood. Joonistus “Last Supper” (“Püha õhtusöömaaeg” noh) kujutab suuri korvpalli legende tuntud Leonardo DaVinci maali stseenis. Pilt on üleval Hypebeastis, Sneakernewsis, uudis Hooped Upis. Shat shit cray!

Pildilt leiame nii vanad legendid kui ka praegused staarid, nende hulgas Michael Jordan, Kevin Durant, Russell Westbrook, Lebron James, Kobe Bryant jnejnejne. Meil on võimalus Riias see illustratsioon ise üle vaadata. Variant, mida ameeriklastel nii väga ei ole. Seadke aga sammud Ballzy poodi Riias.

 

nba-superstar-last-supper-illustration-1 nba-superstar-last-supper-illustration-2 nba-superstar-last-supper-illustration-3 nba-superstar-last-supper-illustration-full