Reebok lõi käed kahetisi tundeid tekitava räppariga Future

Ei olnud see kaua aega tagasi, kui ilmus uudis ühe maailma top 1 MC kandidaadi ja Reeboki diilist. Kas K dot on Reeboki tagasi toonud? Minu arvates hetkel veel mitte. Samas on diil ka alles noor. Nüüd on Reebok teavitanud järjekordsest koostöölepingust ja seekord täiesti teisel suunal (peaaegu täiesti teises muusika zanris) tegutseva räppariga Future.

Future on kahetisi tundeid tekitav koostööpartner. Samas seda oli ka Drake aastaid tagasi, kui Jordan teatas, et käed Drizzyga lüüakse. Nüüd on siis Reeboki kord tõestada, kas brändil on sama hea nina ja ennustaja silm muutusi popkultuuris ette näha. Future on suurel määral vastutav selle tänapäeva hiphopi saundi eest, mida tõelised kultuuri austajad ei salli silmaotsaski ja mida pinnapealsemad räpifännid kummardavad jäägitult. Täiesti risti vastupidi Kendrick Lamarile, kes on võitnud pigem just nö tõsipeade südamed.

 

future-reebok-insta-pump-fury-overbranded-1_vgrmqq

 

Future teatas loomingulise koostöö alustamisest oma sotsiaalmeedia kontodel ja avalikustas, et Reebok InstaPump Fury Overbranded’i esitlus toimub juba sügisel 2016. InstaPump Fury on Reeboki üks kõige ikoonilisematest uuendustest ketsitööstuses alates 1990ndatest aastatest. Olles ka ise omamoodi teerajaja, on see sobiv paariline kaubamärgi uue partneri jaoks. „Future’ist kiirgab kartmatust ja ehedust, mida Reebok Classic esindab,” ütles Todd Krinsky, Reebok Classic and Entertainmenti üleilmne asepresident. „Peale selle, et see partnerlus jätkab meie kaubamärgi pikaajalist koostööd maailma parimate hiphop-artistidega, tugevdab see ka Reebok Classicu veendumust, et piiride nihutamisest ei tohiks kunagi loobuda. Sain heita pilgu sellele, mida on oodata Future’i ja Reeboki koostööst ning ma ei jõua ära oodata, millal kõik seda näevad!“

 

Future-1.jpeg.html

 

Koostööd kommenteerides lausus Future: „Ootan põnevusega suve käimalükkamist koos Reebokiga. Minu jaoks on loomulik teha koostööd sellise kaubamärgiga nagu Reebok, kus jagatakse minu arvamust, et kultuuri tuleb edasi viia ja et tuleb teha kirega seda, millesse usud. Perekonda kuulumine ei ole minu jaoks mitte üksnes au, vaid ma tunnen, et olen privilegeeritud.”

Uudise lõpuks on hea vaadata, kus Future esitab enda ja Drake’i Jordan Brandile pühendatud hümni “Jumpman” koos Jonah Hilliga.

 

Täägid: