Kendrick Lamar toob Reeboki tagasi

Ma proovin meenutada, millal ma viimane kord Reebokist midagi kuulsin. Mul ei lähe kaua, sest just nimelt Reebok on bränd, mis mind ketsideni tõi ja sellest hetkest kuni tänaseni ma Reeboki nimest midagi eriti kuulnud ei olegi. Kas see on hea või halb asi, selle üle võite järgmisel turundusosakonna koosolekul arutleda. Kuidas Reebok mind ketsideni tõi? See on eraldi teema.

Teema, mida ma saan siin uues lõigus lahata! Kurat, kui hea see on, et ma selle online ajakirja ikka ära tegin. Minu esimene päris kets oli Reebok. Noh, ilmselgelt ma ei kõndinud kingadega kuni selle tossuni, aga see on toss, mida ma mäletan. Aasta siis oli 2005 ja täna, 10 aastat hiljem, ma mäletan selgelt seda hustle’it, ma mäletan seda võidurõõmu ja ma mäletan, kui faaaking kõva vend ma nende ketsidega olin. Kogu Pelgulinn värises mu jalge all nagu mustsõstra tarretis. Miks nii? Sellepärast, et ma suutsin kellegi tuttava sõbra ema onupoja abiga Ameerikast endale importida kõige olulisema ketsi peale Moosese sandaali – Reebok G-Unit G6 II.

 

reebok g-unit

 

See oli kõige kõvem asi sellel ajal. Lisaks olen ma siiamaani seisukohal, et see on kõige kõvem 3 sekundiline reklaam, mis eales tehtud. Vaadake esimest 3 sekundit sellest videost:

 

 

Hiljem nägin Reebok X G-Unit koostöö ketse ka Rademaris müügil. Sumisesin nende ümber seal nagu tiirane kassipoeg. Peale kooli käisime sõpradega vaatamas ja jalga proovimas. Raha meil öfkoors ei olnud.

 

Kendrick Lamar ja Reebok

G-Uniti liin on kets, mida peetakse üheks õnnestunumaks muusik + kets koostööprojektiks läbi aegade. Pöörake pilgud läände ja imetlege, kuidas Reeboki mägise mineviku tagant kerkib horisondile uus päike. See päike on teravam, vihasem ja äkilisem. See on Kendrick Lamar X Reebok koostöö, mis lõõmab üle kogu maa ja täidab valgusega kõik räpastest politsenikest mahajäänud solgitorud, tühjad tänavanurgad, unistustest kajavad lastetoad, võltsist läbi imbunud muusikavideode võtteplatsid ja kallid basseini ääred Miamis.

Räppmuusika kroonimata kuningas Ameerikas – Kendrick Lamar ja Reebok lõid ametlikult käed eelmisel aastal. Räppar, kellel on salm Big Sean “Control” träkis ja, kes samal ajal omab päris-päris ketsidiili – on räppar, kellega sa Soo tänava Rimi ees kohtuda ei soovi. Usu mind.

 

 

Nüüd lõpuks on ilmunud Kendricku esimene reaalne, käega katsutav ja telefoniga Instagrammitav kets – Kendrick Lamar X Reebok “Ventilator”. Reebok ventilaatori siluetile ehitatud Kendricku disaini inspiratsioon pärineb Lamari kodukandi gängide vahelisest rivaalitsemisest ja politseivägivallast mustanahaliste vastu. Kets ise on kena, minimalistlik ja puhas. Äge karamelli karva tald annab teemandile viimase läike ja Reebok on valmis uuesti inimeste südameid vallutama. Mitte niisama inimeste, vaid inimeste, kelles on sisu. See toss on praeguse seisuga igalpool välja müüdud. Väga hea algus ühele väga ägedale koostööle. Godspeed, Reebok! Godspeed!

 

kendrick lamar x reebok

 

kendrick lamar x reebok

 

kendrick lamar x reebok

 

kendrick lamar x reebok

 

kendrick lamar x reebok