#LÄBIKLAASI: We Run TLN ja Liisa Leetma by Oliver Moosus

9. septembril toimub Tallinnas, Vabaduse Väljakul Nike Noortejooks või siis nagu tänavatel seda nimetatakse: We Run TLN. See on äge üritus, kus saab muusikat, tantsu, moodi ja kõike seda seob armastus jõukohase jooksmise vastu. Tuntud moefotograaf ja Hooligani hea sõber Oliver Moosus võttis ette ja pildistas fotoseeriad moe- ning muusikaga seotud inimestest, kelle jaoks jooksmine südamelähedane on. Seeriapostituse avalitri teeb “Hell On Heels” ehk püstol Liisa Leetma.

 

NikeXrun-00530-2

 

Mis on parim osa jooksmise juures?

Enesetunne!

Olen enda jaoks ühendanud jooksmise mediteeimisega. Jooksed nagu ikka, aga pea ja mõtted hoia võimalikult zen’is. Lase lahti kõigest, mis sind tagasi hoiab, jäta kogu halb vibemetsa ja lae end uue energia, rahulolu ja täistundega. Koju jõudes on keha väsinud, aga mõtted erakordselt selged.

 

Mis on su lemmik muusika, mille saatel sammud jooksurajale sead?

Joostes meeldib kuulata midagi chilli, mis koondaks mõtteid. Suicide Sheep mixid on minuga olnud aastaid ja pole siiani paremat jooksumussi leidnud.

 

NikeXrun-00513-2 NikeXrun-00023-2

 

Kuhu su mõtted joostes tavaliselt rändavad?

To my happy place! See on salakoht, kust saan jõudu, motivatsiooni, armastust ja südamerahu.

 

Kirjelda enda ideaalset jooksurada.

Kindlasti metsarada. Värske õhk, linnulaul ja väikesed teed on minu jaoks idüll. Järsud tõusud, langused ning ettearvamatu offroadmaastik on minu teema.

 

NikeXrun-00143-2 NikeXrun-00454-2 NikeXrun-00300-2

 

Nagu me kõik teame, siis päevad ei ole vennad. Üks päev oled energiast pakatav ja lausa tuiskad jooksurajale ja teine päev ei suuda varbaidki teki alt välja ajada. Kuidas sa end motiveerid nendel nö “halbadel hetkedel”?

Minu jaoks ei käi see meelelaad tegelikult ainult trenni, vaid kogu elu kohta. Ma ei mõtle, vaid lihtsalt teen! See ei kõla esmapilgul väga ratsionaalse motona, kuid see on mind elus kõige rohkem edasi aidanud.

 

Ole valmis! WE RUN TALLINN 5K. 09.09.
Pane ennast jooksule kirja kodulehel: www.weruntln.ee