Järgmine Drake ja Jordan koostöö – kokadiilerlikult valge kollektsioon OVO 12

Kui Jordan Brand laseb välja tossu, millele on peale joonistatud kuldne öökull või tähed OVO, siis inimesed lähevad lolliks ja ostavad neid tosse rahulikult 600€ eest. Põhjus on lihtne – need tossud on Drake ja need näevad alati kuratlikult head välja. Ise proovisin kätte saada viimast Drake’i reliisi ehk musta värvi Jordan 10 OVO ketsi ja feilisin vilinaga. Siin on järgmine võimalus – Air Jordan 12 “OVO”, millega koos ilmub ka terve kollektsioon mütsidest seljakottidena.

Ketsi ja kollektsiooni saab osta ainult Nike SNKRS app’is või Drake OVO poodidest Torontos või Los Angeleses. Need võimalused võib Eestis maha kriipsutada. See jätab meile siin ainult  viimased õlekõrred – Nike veebipood (nagu ikka eeldab mõnda head sõpra mõnes lähiriigis) ja OVO veebipood www.octobersveryown.com. Toss koos riietega tuleb müügile OVO veebipoodi laupäeval, 1. oktoobril. Ketsi hinnaks eeldatavalt 225$. Võtke rivvi!

AIR JORDAN 12 “OVO”

Värv: Valge/Metallik Kuldne-Valge
Tootekood: 873864-102
Reliisi kuupäev: 01.10.2016
Hind: 225$

jordan-12-ovo-release-info-1 jordan-12-ovo-release-info-3 jordan-12-ovo-release-info-4jordan-12-ovo-release-info-2

 

OVO X Jordan 12 Retro & Apparel Collection Lookbook

jordan-lookbook-wht12-01 jordan-lookbook-wht12-04 jordan-lookbook-wht12-05 jordan-lookbook-wht12-08 jordan-lookbook-wht12-09