Üleni kamo adidas NMD koostöös legendaarse brändiga A Bathing Ape

Seda on oodatud, spekuleeritud ja fantaseeritud kaua. Esimesed Photoshopis valmis joonistatud üleni kamosed adidas Originals NMD ketsid ilmusid internetti juba väga ammu. Tänapäeval on edu võti tarbijat kuulda võtta ning vastavalt käituda. adidas on löönud käed legendaarse kamomustri omanikuga A Bathing Ape ning NMD fännide soovunelm saab teoks!

NMD kui mudel ei jäta mitte kedagi külmaks. See on kaasaja ketsinduse üks suurimaid edulugusid. Toss, millega ei tule kaasa ühtegi kuulsust ja mis elab täiesti omal jõul. Miks? Sest ta on lihtsalt nii kuradi hea asi nii kuradi õigel ajal. See on praeguse aja toss.

A Bathing Ape on nimi, mis ei tohiks ka väga tutvustamist vajada. Legendaarne BAPE särkidel ja pusadel kõikides räpivideodes. Nende üks tuntumaid visuaale on just see sama kamo. Seda on aastate jooksul nähtud nii Lamborghini’del, tänavakunstis ja loomulikult riietel. Lõpuks leidis see muster oma tee adidase hittketsile NMD R1.

Toss tuleb kahes versioonis – roheline kamo ja must kamo ning maandub letile juba 26. novembril eeldatavaks hinnaks 150€.

BAPE X adidas NMD R1

Tootekood: BA7325 (Olive)
Tootekoos: BA7326 (Black/Grey)
Ilmumiskuupäev: 26.11.2016
Hind: 150$

bape_adidas_nmd_stripe_center_6 bape_adidas_nmd_stripe_center_7 bape_adidas_nmd_stripe_center_10 bape_adidas_nmd_stripe_center_3 bape_purp_adidas_nmd_stripe_center_azillian_3 bape_purp_adidas_nmd_stripe_center_azillian_8 bape_purp_adidas_nmd_stripe_center_azillian_7 bape_purp_adidas_nmd_stripe_center_azillian_6

 

Fotod: Nice Kicks

Täägid: