#Läbiklaasi: Parim burger linnas – Uulits Tänavagurmee

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib.

Seekord on fookuses Eesti Vabariigi kõige kvaliteetsem burgerirestoran Uulits. See kirg, millega selles squadis asjad valmivad, on meile vägagi tuttav. Kõik need ettevõtmised ja inimesed ja projektid, mida oma ajakirjas kajastame, töötavad täpselt samasuguse kire peal. Hamlet ise töötab sama kire peal. Selline päris-päris asjaajamine on midagi, mida peab propageerima, sest just täpselt sellised inimesed muudavad maailma. Üks otsast lõpuni ise tehtud burgeri kukkel korraga.

Hamlet sai kokku, rääkisi juttu, pani paika tuleviku plaanid, vaatas üle mineviku ja Silver Mikiver tegi rääkisime kõrvale pilte. Lõpus oli ka korralik üllatus by Londiste Koogid, kes tõid lauale korraliku koguse ellllalt head muffini manti. Ja btw see Lada squad on Uulitsa fam‘i salahobi, burgerite tegemise kõrval ikka väike stance ju.

Uulits Facebookis
Uulits Instagramis
Londiste Koogid Facebookis
Londiste koogid Instagramis

 

photo03_6photo07_10 photo09_12 photo06_9 photo10_13 photo11_14 photo12_15 photo13_16 photo15_18 photo23_26 photo27_30