NBA hooaja avalöök. Kellele põhimehed Eestis seekord pöialt hoiavad?

Käes on oktoobrikuu lõpp ja NBA regular season on tasapisi ligi hiilinud. Sarnaselt eelmise aastaga uurisime NBA-ga kursis olevatelt põhivendadelt, kellele nad sellel hooajal pöialt hoiavad ja, keda finaali ennustavad. Põhivennad on meie ehk põhivendade poolt välja valitud ja enam arutlemisele ei kuulu. Kokkuvõttes võib öelda, et meie põhivendade seas on nii meinstriim mehi kui ka põhimõttekindlaid nostalgitsejaid.

Esitasime põhivendadele 4 pisikest küsimust

1. Millisele meeskonnale hoiad sellel hooajal pöialt?

2. Kes on sinu arust kõige kõvem vend/MVP pretendent/lihtsalt äge tüüp liigas? 

3. Milliseid üllatusi/muutusi ootad sellelt hooajalt? 

4. Ennusta finaali duo.

 

s’Poom – liikumise 5LOOPS põhivend ja produtsent ja räppar

spoom 5loops

 

Tiim? Pole lemmiktiimi, kuid ma jälgin sellel aastal kindlasti New York Knicksi rohkem kui teisi, kuna ma endiselt huvitatud D-Rose’i tegemistest ning see sats, mis kokku pandud seal, see kooslus võib olla päris huvitav. Pluss Rose’l ja Noah’l on tõestamisaasta käsil, kus nad peavad karjääri edaspidiste heade väljavaadete nimel palju tööd tegema. Paljud kommentaatorid on öelnud, et sealt ei tule midagi, kuid never know.
MVP? Rose ikka. Tahaks näha mehe comeback’i, mida ta ise ootab ilmselt veel rohkem.
Üllatused? Mind huvitab, kuidas Rose, Griffin ja Wade tegutsevad tulevasel hooajal. Rose peab näitama, et on tagasi MVP tasemel. Griffin eelmise aasta mõõnast välja tulema. Wade tagasi koduplatsil.
Finaali ennustus? Ma ei paku, keda ma arvan nägemas, vaid keda ma tahaks näha – Cavs ja Clippers. Seda oleks huvitav vaadata!

 

Big Mora – riietebrändi Pirados põhivend ja tatoveerija

big mora pirados

 

Tiim? New generation LA Lakers.
MVP? Russell Westbrook! Ilma Durantita ootaks veel rohkem triple double-id pluss jäeti talle kogu Thunderi vedamine.
Üllatused? Uue line-up‘iga Knicks ja Bulls tunduvad huvitavad. Tahaks näha, kas töötavad ka või ei.
Finaali ennustus? GSW-Cavs tundub kõige loogilisem, samas ootaks ka siia mingit üllatust.

 

Tanel Einaste – KK Viimsi/Kesklinna KK põhivend ja tegevjuht

tanel einaste kk viimsi

 

Tiim? LA Lakers – “vana arm” lapsepõlvest ja Cleveland Cavaliers
MVP? LeBron James. King James!
Üllatused? Loodan, et Kristaps Porzingise edulugu jätkub! “Oma poiss” ikkagi!
Finaali ennustus? Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors

 

Dj MVP – põhivend klubis puldi taga

 

dj mvp

 

Tiim? Ma hoiaks pöialt Cavsile ikkagi. Oleks huvitav näha, kuidas neil tiitlikaitsmisega läheb.

MVP? Ma ise tahaks, et Russell Westbrook saaks MVP-ks. Ta on näidanud Duranti väljasoleku ajal, milleks ta võimeline on ja sel aastal on tegu tema tiimiga selgelt. Victor Oladipo liitumine ka kindlalt aitab kaasa. Tiitlile muidugi kardan, et nad ei pretendeeri.

Üllatused? Chicago, New York. Väga tahaks näha, kuidas meie lõunanaaber Porzingis on arenenud.

Finaali ennustus? GSW – CLE oleks ideaalne. Durant saaks finaali ja huvitav oleks seda vastasseisu näha.

 

Karmo Ruusmaa – kossu- ja streetwear poe Ballzy põhivend ja illustraator

karmo ruusmaa

 

Tiim? Mul ei ole seda ühte ühte kahjuks. Portland Blazers. Minnesota Timberwolves ja Toronto Raptors.

MVP? DAMIAN LILLARD –  arvan et MVP auhind peaks minema mehele, kelleta tema meeskonda hakkama ei saa. Ta on mees, kes veab kogu tiimi ja, kelle stats on pos on just sellised, et see auhind ära võita.

Üllatused? Boston Celtics maybe üllatab. Eastern Conf Finals maybe. Pacers tõuseb ma loodan jõudsalt Showtime Lakers on kinda tagasi. Ägedad noored tüübid seal. Suns äkki kobistab playoffi. New Yorgi line-up on võimas, kuid eks näis.

Finaali ennustus? Spurs – Cavs.

 

Põhjamaade Hirm – asjaliku sõnumiga Eesti räpi üks põhivend

ph9000

 

Tiim? Ma usun, et GSW on jõud, millega tuleks kindlasti arvestada. Eelmine hooaeg olid nad ju üliselge favoriit ja usun, et suur tõenäosus on, et nad jätkavad samaga. Muidugi võib Duranti liitumine olla näppu lõikamine, sest mitme väga hea mängija, kel kindlasti soov rämmmmedalt skoorida, ühe asja eest võitlema panna võib raske olla. Ehk halvim variant olekski, kui ei saada tiimi ühtsena tööle. Peale selle meeldib mulle ja mu trennikaaslasele Mariole, kuidas Curry oma hambakaitsmeid mälub.

MVP? Mulle meeldib vist enim Kyrie Irving. Just väga peene dribblingu, crossoverite ja uskumatu võimega lukuaukudest läbi pugeda.

Üllatused? Ei oska väga.

Finaali ennustus? GSW-CAVS

 

Metsakutsu – selle intervjuu läbiviimise põhivend

NBA hooaja avalöök. Kellele põhimehed Eestis seekord pöialt hoiavad?

 

Tiim? Oklahoma City Thunder! Ei ole aastatega midagi muutunud. Olin natuke pettunud eelmise hooaja lõpus, sest tõesti tundsin playoff‘is, et käib pauk ära. Aga nagu flmis “Gladiaator” see tume kutt ütles “not yet…” ja nagu ühe loo (mis veel välja pole tulnud) sõnad ütlevad, siis:

“võitsid tiitli seekord, aga ole valvel,
võtan tiitli järgmisel korral – OKC Thunder…”

Duranti eraldumine minu jaoks midagi ei muuda. Mu jaoks on koguaeg olnud OKC hing ja süda just Westbrook. Adamsi, Westbrooki, Kanteri jõuline stiil peaks olema OKC definitsioon, kuhu nõtke ja pehme Durant ei passi. GSW on minu arvates talle kindlasti sobivam sats.

MVP? Russell Westbrook! Ma kirjeldasin oma sümpaatiat eelmisel aastal ka. Täpselt selline mees, kelle vastane ei tahaks ise absoluutselt olla. Of the court muidugi tihti natuke totakas, aga geeniused ongi napakad. Ja tema mängu on alati põnev vaadata. Hoiad hinge kinni, et kas ta täna on kontrollitud demolition või lendab lihtsalt kõik pilbasteks ja kõrvaltänavas saab kutsikas ka surma. Väga ootan, et mis sellel hooajal OKCga toimuma hakkab. Ibaka lahkumine oli minu jaoks halvem uudis kui KD, aga jään Westbrook-Adams-Roberson combole lootma.

Üllatused? Ilgelt OKC keskne kogu see jutt mul siin, aga ma ootan üllatusi just sellelt satsilt. Täiesti uus olukord ent samas natuke varem ka juba ära testitud. Ideaalne võimalus tõusta. Natuke põnev on ikka kogu see Knicksi kaasus ka ja ootan, et mis GSWga juhtub.

Finaali ennustus? Ennustan CLE – GSW, aga loodan, et tuleb üllatusi.

Täägid: