Alicia Keys avaldas kuuenda stuudioalbumi “HERE”

Kõigil Alicia Keys‘i fännidel (nagu mina ise) on põhjust rõõmustamiseks, sest pika ootamise järel on 15 Grammy® auhinda võitnud Alicia Keys avaldanud võimsa kuuenda stuudioalbumi nimega “HERE”. 13 lugu ja 5 sissejuhatust pakuvad ausat vaadet tänapäeva maailma, uurides avameelselt toorest ja jõulist inimloomust, identiteeti, sisemist kasvu ja elukestvat armulugu artisti kodulinna New Yorgiga.

Albumil ”HERE” avab Keys dialoogi tundlikel teemadel, millest tihti ei taheta rääkida, kuid on hingele olulised. Albumil olevad lood keskenduvad elukeerdkäikudele, raskustele, mis sellega tihti kaasnevad ning tahtele olla mõistetud ja ihaldatud. Alates singlist ”Blended Family” koos räppar A$AP Rocky‘ga, mille inspiratsiooniks oli Alicia Keys’i enda perekond, kuni sõjaka looni “Holy War” – Alicia ei varja midagi.

 “”HERE” uurib nii head, halba, kui inetut…”

”See on vastukaja maailmale, milles täna elame,” ütles Keys. “Selle albumi muusika on minu vastus maailmale, milles olen end avastanud ja vestlustele, mis minu ümber aset leiavad. ”HERE” uurib nii head, halba kui inetut… varje ja valgust avatud meele ja kaastundega. Olen jõudnud arusaamale, et selleks, et mõista ja aktsepteerida teisi, peame enne mõistma iseend ja maailma enda ümber. Me peame olema suutelised arutama oma erisusi ja võtma iga väljakutset armastusega.”

Uut albumit saab kuulata näiteks Spotifyst.

Täägid: