Juubeliaasta PÖFF Moekino avab film “Sneakerheadz”

Kuulsid õigesti! Auhinnatud dokumentaalfilm “Sneakerheadz” tossupeadest avab sellel aastal PÖFF “Moekino”. Moekino on igal aastal PÖFFi raames toimuv eriprogramm, mis on keskendunud moega seotud filmidele. Pimedate Ööde filmifestival tähistab sel aastal suurejoonelist 20 aasta juubelit ning PÖFFi raames leiab juba kümnendat korda aset ka põnev moefilmide eriprogramm. 11. novembril alguse saav Moekino toob kinolinale seitse suurepärast moedokumentaali ning annab vaatajale erakordse võimaluse kiigata moemaailma säravate kulisside taha.

Moekino uhkeks avaakordiks on 11. novembril linastuv film “Sneakerheadz”, mille juhatab sisse Rainer “Metsakutsu” Olbri (mina!). Lisaks avafilmile kuuluvad seekordsesse programmi ka filmid “Franca: kaos ja looming” (Franca: Chaos and Creation), “Casablancas: mees kes armastas naisi” (Casablancas: The Man Who Loved Women), “Läbi silma: Peter Lindbergh” (Peter Lindbergh – The Eye), “Hull Tiffany järele” (Crazy About Tiffany’s), “Ülikonnas” (Suited) ning “Et olla miss” (To Be a Miss).

 

 

Moekino visuaal by Hooligan Hamlet

Lisaks sellele avanes Hooligan Hamletil erakordne võimalus töötada välja selle aastane Moekino visuaal. “Kui meie poole pöörduti sooviga disainida Moekino seekordne väljanägemine, siis olime loomulikult õnnelikud. Kui kuulsime, et Moekino repertuaari kuulub ka film “Sneakerheadz”, no siis oli asi selge.” Visuaalil istub suhteliselt ülbe olemisega tuvi, kes on ketsid jalga ajanud. “Visuaal on suur potitäis kõike seda, mis ketsinduses ja tänavamoes hetkel kõneainet pakub – militaaresteetika, digimaailm, miksitud viidetega olulistele sümbolitele selles maailmas nagu Jeff Staple’i tuvi, Givenchy disaineri Riccardo Tisci koostöö Nikega jne.”

 

moekino2016_idee-04moekino2016
moekino2016_idee-08moekino2016_idee-10moekino2016_idee-11

 

PÖFF Moekino stardib 11. novembril Kosmos IMAXis kell 20:15.

Moekino täpsem programm SIIN.
Lisainfo ja kogu festivali programm PÖFFi kodulehel 2016.poff.ee.