Metsakutsu uue albumi “Kuhu Koer On Maetud” ettetellimine, kaane kujundus ja tracklist

Uus album “Kuhu Koer On Maetud” by Metsakutsu ilmub 25. novembril. Albumil teevad kaasa Koit Toome, Cool D, Bad Art, Gringo (Hanf Kung), Johanna Eenma (I Wear* Experiment), Jüri Pootsmann, Anett Kulbin jpt. Terve albumi on salvestanud, miksinud ja produtseerinud DJ Critikal, biite on lisaks loonud Paul Oja, Shromik ja produtsendid Prantsusmaalt, Ukrainist, Soomest ja Belgiast. Siin on albumi kaas ja tagumine külg, millel on näha ka ketta tracklist.

“Albumi nimi “Kuhu Koer On Maetud” andis ette kogu disaini. Hulk üleni musta riietatud tüüpe kiriku ees otse matustelt. Idee mõtlesin ise välja, fotod valmisid Antoni juhtimisel filmilindile, klõpse tegi kogu squad kordamööda, nii-et suhteliselt keeruline on kellelegi konkreetsele cred‘i anda ja disaini koos illustratsioonidega tegin ise. Albumi sees on lisaks lugude sõnadele ka tore “Kuhu Koer On Maetud” mäng, kus tuleb koer üles otsida. See on kaasas ainult koos füüsilise albumiga.”

Uut albumit saab juba ettetellida Apollo veebipoes.

Kuula Metsakutsu värsket lugu “Pole Piiri” SIIT.

metsakutsu kuhu koer on maetudmetsakutsu kuhu koer on maetud