#LÄBIKLAASI: Magic of Iceland, Part I

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, highfashion shit, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib.

Kui oled mõelnud millegi peale juba pikemat aega ning ühel päeval tekib hetk ja võimalus seda realiseerida, soovitan kahe käega see teoks teha. Täpselt sama juhtus minu ja Islandile minekuga. Olin aastaid unistanud pildistamisest nii Islandil kui teistel ”suts” mägisematel ja ekstreemsematel pindadel kui Eestil kõige oma ilu juures pakkuda on. Olin Islandil kiired 3 päeva, millest 1,5 oli kõva andmine ning ringi sõitmine. Andsin endast parima, ahmides nii palju kui suutsin, aga lõpuks võeti taldrik ikkagi eest ära ilma, et kõht oleks täis saanud. Soovin kindlasti tagasi minna pikemaks ajaks ning soovitan soojalt seda paika ka teistel avastada! Loodan, et need looduskaadrid suudavad seda sümpaatset kohta veel rohkem sümpatiseerida.

Island

Island

Island

Island

Island

he3c2535

Island

Island

Island

Island

Island

Island

Tekst: @zilverr

Pildid: @zilverr

Varustus: Canon 5D III + 17-40mm f4

 

Täägid: