Stüssy kaunistas Converse One Star ‘74

Californiast alguse saanud Stüssy bränd on taaskord ühe erilise kollaboratsiooniga hakkama saanud. Seekord partneriks Converse ning nende arhiividest on välja otsitud One Star ’74 ehk 70ndatel populaarsust kogunud korvpallitoss, mis hiljem rulatajate laialdase heakskiidu on saanud ja nüüd mujale moodi trügib. Kahe Ameerikast alguse saanud legendaarse brändi koostöös on kolm One Star’i kaunistatud  Stüssyle iseloomulike graafiliste elementidega nagu kroon, täringud ja  8-ball piljardist. Ketsid tulevad müügile täna (2. detsember) limiteeritud kogustes üle maailma ja Converse.com-is, kui sa ookeani tagant seda uudist loed.

Lisaks on Dexter Navy teinud väga lahedad teemakohased visuaalid.

converse_x_stussy_3_original converse_x_stussy_2_original converse_x_stussy_1_originalfh16_fs_onestar74_stussy_group_original