Räppar Bad Art saates “Kuuuurija”: juveelipoe rööv, Mercedes ja Maardu

Bad Art on mees, kes Eesti räpis figureerinud kauem kui sinu ema on Uno Loobi LIVEdel käinud. Kas su ema on seal käinud või mitte, pole hetkel absoluutselt oluline. Oluline on, et Bad Art ei ole mingi üleöö kuulsus, vaid produtseerinud ja räppinud träkke sisse juba kõvasti üle 10 aasta. Kõik, kes Eesti räpis kauem olnud, teavad kindlasti underground hitti “Ühiskondlik nuhtlus”. Muide umbes peaaegu enamvähem täpselt sama pika aja on mees olnud ka Nike Air Max’i patrioot.

 

 

Bad Arti suurem tõus algas koos Suure Papaga, kellega koos lindistati lugusid, anti LIVEsid ja tundub, et just nimelt selles seltskonnas leidis ta ka oma tõelise olemuse ning tema sõnum on sellest ajast peale olnud klaarim kui kunagi varem.

 

 

Klaar sõnum on inimestele arusaadav ja mees on selgelt leidnud endale poolehoidjaid ja kuulajaid. Fun fact on, et Bad Art teeb kaasa ka Metsakutsu uuel albumil “Kuhu Koer On Maetud”, mis ilmub juba 25. novembril. Lisaks sellele on mehest haisu ninna saanud ka nö peavool ehk TV3. Värskes saates “Kuuuurija” räägibki Bad Art oma elust ja olust, oma minevikust, juveelipoe röövist ja kõigest sellest, mida ta elus õppinud on.

Vaata “Kuuuurija” saadet Bad Artist SIIT!

Täägid: