Hamleti minifotonäitus New York Pizza ruumides

Kas meil meeldib palju juustu? JAH! MEIL MEELDIB PALJU JUUSTU! Tibu, tule palun siia! Tahan sind ekstaasi viia! Meie hea sõber ja jõhker sneakerhead (ja by jõhker, we mean JÕHKER!) veab sellist ägedat kohta nagu New York Pizza. Neil on suhteliselt värskelt avatud uus koht uues Mustamäe keskuses ja, et pizza söömine eriti gangstalt kulgeks, panime sinna seinale üles Hooligan Hamleti mini fotonäituse. Loomulikult on seal ka lisaks Eesti Vabariigi kõige kõvemale interjööri disainielemendile ka eriti hea pizza! Topelt sibulaga, palun! (ütleb Felix mitte kunagi).

Näitus asub Mustamäe keskuses, Tammsaare tee 104a, New York Pizza ruumides. Go check it out, bruh!

Kui sa tahad teada, KUI jõhkralt sneakerhead’lus New York Pizza pomo peres sees on, siis näiteks tema vend kirjutas meile artikli “Sneakerhooliku Kroonikad”.

nyp-5672 nyp-5661 nyp-5682 nyp-5679 nyp-5675 nyp-5712nyp-5704 nyp-5695 nyp-5723