Kuula Kid Cudi uut albumit “Passion, Pain & Demon Slayin”

Kid Cudi on enne uut albumit promoratta kenasti käima tõmmanud ja nüüd ongi valmis saanud mehe uus plaat. Reliisil on kokku 19 lugu, kus teevad teiste hulgas kaasa André 3000, Travis Scott, Pharrell Williams ja Willow Smith. Tegemist on tema kuuenda stuudioalbumiga.

 

Kuula Kid Cudi uut albumit "Passion, Pain & Demon Slayin"

 

Kid Cudi on viimasel ajal korralikult võidelnud oma tervise eest, aga tundub, et hetkel on mõistuse ja psüühikaga asjad korras ja räpikarjäär võib jätkuda. Lisaks muusikale tegeleb mees kümne erineva asjaga. Ta on kaasa löönud mitmes väga suure kaliibriga rõivatööstusega seotud projektis rääkimata tema täiesti arvestatavast näitlejakarjäärist. Anne on top of anne on top of anne.

Kuula tema uut albumit Apple Musicus või Spotifys.

 

Täägid: