Vaata Juhani Särglepa 2016. aasta kokkuvõtvat reisivideot

Juhani ja Katri on paljudele tuntud tandem, sest nad reisivad ringi ning toodavad uskumatult ilusat sisu ükskõik missuguses maailma nurgas. Kes ei tea millest me räägime, siis umbes aasta tagasi esitlesime videot “California With Her”, mille raames rääkisime lähemalt ka California ägedamatest sihtkohtadest.

Nüüd on nad valmis saanud uue reisivideo, mis võtab kokku paari seiklused 2016. aastal. Sealhulgas on Juhani ja Katri reisinud mullu nii Pariisis, Las Vegases, Balil ja mujalgi. Aga veel enne, kui videoni jõuame, räägime Jussiga 2016. eredamatest hetekedest ning ootustest uuele aastale!

Vaata Juhani Särglepa 2016. aasta kokkuvõtvat reisivideot

Mitu kilomeetrit te eelmisel aastal läbi trippisite?

Oh! See on hea küsimus, mille vastust ma päris täpselt kunagi ei tea. 2016. aastal teadvustasime iseendile, et mida rohkem ringi reisime, seda rohkem saame sisu luua ja seda ägedam on elu. Reisimine tähendab alati riskide võtmist, sest raha kulub palju ja kunagi päris täpselt ju ei tea, mis juhtub ja kas kohapealt leiame kohalikke koostööst huvitatud firmasi, kes reklaami sooviks. Saan öelda niipalju, et nelja kuu vältel sooritasime 25 lendu. See oli väga kurnav.

Vaata Juhani Särglepa 2016. aasta kokkuvõtvat reisivideot

Kuidas võtaksid 2016. aasta kokku?

2016 oli hea aasta! Me kõik areneme endi eluteedel omamoodi ja kellegi teisega ennast võrrelda ei ole mõtet. 2016 tõi mulle palju uut, palju teadmatust ja palju “all in or going home” olukordi. Arenesin inimesena ja sel aastal tahan teieni tuua veelgi rohkem freedom lifestyle‘i läbi meie piltide ja videote.

Vaata Juhani Särglepa 2016. aasta kokkuvõtvat reisivideot

Mis oli teie kõige meeldejäävam hetk?

Üks meeldejäävamaid ja šokeerivamaid hetki oli Indias. Maldiividel tutvusime meesterahvaga, kes omab 69% Bollywoodi filmitööstusest ja sealset suurimat produktsioonifirmat. See kõlas uskumatu võimalusena ja ma olin üllatunud, et maailm selliseid inimesi mu teele toob. Läksime tema juurde Mumbaisse. Need järgnevad seitse päeva olid minu elu kõige pikemad seitse päeva: see vaatepilt, vaesus, elustiil ja suhtumine, mis Indias meid tervitas, oli õõvastav. Hea näide on see, et rahulikult rääkides ei ole Mumbais asjaajamist võimalik teha. Inimeste peale peab karjuma, et keegi sind tõsiselt võtaks. Meile see ei meeldi. Kahjuks ei filminud ega ka teinud me Indias olles ühtegi pilti.

Kas tänavusel aastal plaanite rohkem reisida kui eelmine?

Plaan on reisida nii, kuidas hing ihkab, olenemata sellest, mis meie teele ette tuleb. 2017 reisiplaani meil ei ole, kuid kindlasti tahaks ära käia Mauritsiusel, Lõuna-Aafrikas, Filipiinidel, Fijil, Kariibidel ja muidugi alati hinges olnud Hawaiil! Eks elame hetkes ja vaatame kuidas läheb.

Vaata Juhani Särglepa 2016. aasta kokkuvõtvat reisivideot

Mida uut on oodata sel aastal?

Tahame eestlasteni tuua veelgi vahetumat elu meie reisidelt. Plaan on teha iga nädal kokkuvõtlik vlog, kus näitame millega me tegeleme ja kuidas meie igapäevane elu välja näeb. Samas tahame ka jagada reisinippe ja -soovitusi.

Vaata Juhani Särglepa 2016. aasta kokkuvõtvat reisivideot

Esimene vlog tuleb välja juba järgmine teisipäev ehk 17. jaanuaril! Vaata lähemalt siit: www.foureyestwosouls.com/vlog

Jälgi Jussi ja Katsi Instagramis:
@juhanisarglep
@katrikats