Puma reliisib kaks täiesti uut tossusiluetti osana IGNITE Limitless seeriast

Puma on 2017. aastal tulemas suurema jõuga kui kunagi varem. Vööl on juba paar korralikku õnnestumist, mis hoo sisse on lükanud ja sellel aastal lüüakse kaardipakk lõplikult segamini. Puma üks suuremaid õnnestumisi on loomulikult leping Rihanna’ga, kelle karakter ja tagumik tõid brändi areeniga samasse saali tagasi. Ei olnud vähem õnnestunud ka koostöö Kylie Jenneriga. Selleks aastaks on Puma meile ettevalmistanud korraliku litri ja püssirohuks täiesti uus koostööpartner – The Weeknd.

 

Puma reliisib kaks täiesti uut tossusiluetti osana IGNITE Limitless seeriast

 

Nüüd ongi Puma oma relva arsenalist The Weekndi välja valinud, kes aitab tutvustada kahte täiesti uut ketsi siluetti, mis mõlemad on osa uuest IGNITE Limitless seeriast – IGNITE Limitless Hi Tech ja IGNITE Limitless Extreme Hi Tech. Mõlema ketsi puhul on kasutatud kõrgema leveli tehnoloogiaid, mis algupäraselt välja töötatud high-performance spordijalatsitele. Mõlemad tossud istuvad spetsiaalse IGNITE FOAM vahetalla peal, samal ajal tagab spetsiaalne neopreem hingavuse ketsi pealisel. Tegemist on spordijalatsi featuuridega ketsiga elustiili olukorda. Ideaalne combo ju!

Uued tossud maanduvad 12. jaanuaril veebipoodidesse üle maailma.

 

Puma reliisib kaks täiesti uut tossusiluetti osana IGNITE Limitless seeriast Puma reliisib kaks täiesti uut tossusiluetti osana IGNITE Limitless seeriast Puma reliisib kaks täiesti uut tossusiluetti osana IGNITE Limitless seeriast