Gringo klikist HANF KUNG andis välja sooloalbumi “Bonafide”

Sama kindel nagu mingi ülikindel asi, mille kohta mul hetkel tabavat näidet ei ole tuua, oli see, et Eesti räpi imeloost nimega Hanf Kung hakkab pudisema väga tugevaid sooloartiste. See lihtsalt käib nii. Täna on fookuses ühe silmapaistvama Hanf Kungi liikme Gringo täiesti uus sooloalbum (mida ta ise muidugi mixtape‘ks kutsub) nimega “Bonafide”.

 

Gringo klikist HANF KUNG andis välja sooloalbumi "Bonafide"

 

Te võibolla mäletate artikli peategelast Hanf Kungi loost “Kuu pood”. Gringo uue albumi taga on mees ise ja DJ/produtsent Abstract Detail. Ketas kulgeb Eesti hiphopi kontekstis mööda vägagi avastamata maid. Albumi saundil ja flowl on tugevaid UK grime’i mõjutusi, mida albumi autorid ise ei eita. Pigem vastupidi on muusikud lugenud “Bonafide” üheks eesmärgiks elavdada kodumaist grime’i skene. Biitide eest vastutab albumil suuremas osas d’n’b ja dubstepi taustaga Abstract Detail ise välja arvatud loos “N2lg”, mille maestroks Pats ning “Lasnaskit” by Slin (Dubshack, Priisle Records)).

Kogu teose sõnumiks nimetab Gringo peamiselt isiklikud tunded ümbritseva suhtes, milles peitub tugevasti ühiskonnakriitilisust ja samas ka eneseirooniat. Välja pole jäänud ka vana hea braggadocio element.

Gringo uut albumit “Bonafide” saab füüsilise ketta kujul osta tema enda käest kontakteerudes temaga otse sotsiaalmeedia kanalites. Digitaalsel kujul on kogu materjal kuulatav Sporify’s.

Gringo Facebook
Gringo Instagram