Pärnust tuleb inglisekeelset räppi: Double V uus muusikavideo loole “Break out”

Kui sa tahad Baltikumis oma riimiridadega midagi saavutada, siis you have to go English, no doubt. Aina rohkem noori artiste mõtlevad suurelt ja Pärnust pärit Double V on üks sellistest. Kaua aega tagasi see oli, kui keegi noor poiss Tommy Cash räppis Souncloudis vanakooli biitidele inglise keeles kanepi suitsetamisest? Nagu eile. Double V andis välja täiesti uue loo “Break out”, mille biidi eest vastutab Deivi$$ 666 ja, mille on kokku pannud Rainer Ild. Träkile on vändatud ka väga viisakas visuaal, mille eest vastutab Henri Holland (Holland Films).

 

 

Kui sulle meeldib “Break Out”, siis võib vabalt juhtuda, et sulle meeldib ka Double V eelmine träkk “Climbing On The Top”, kus teeb kaasa Sean Hundred.

 

Double V Instagram
Double V Facebook

Täägid: