Ilmus ajakiri Classic Kicks

Ajal, mil iga päev tekib uus sait, mis kajastab kõige uuemaid ketsiuudiseid, on tore näha, et leidub ka saite ja ettevõtmisi, kus üritatakse kõike seda üleküllust kuidagi mõtestada ja panna ajaloolisesse konteksti. Nicholas Santora on Classic Kicks nimelist blogi pidanud juba aastast 2013, millele on ajapikku lisandunud podcast ja nüüd ka siis ajakiri. Enne blogiga alustamist vedas ta ka samanimelist ketsipoodi New Yorgis.

Ainult digiversioonis ilmunud esimene Classic Kicks keskendub lugudele, mis on mõjutanud tänapäeva ketsikultuuri, nagu näiteks intervjuud Nike 70ndate ja 80ndate reklaamikampaaniaid pildistanud fotograafidega. 124 lehekülge hulgas on ägedaid vanu reklaame ning rohkelt huvitavat infot, mida lihtsalt googeldades või Hypebeast’ist ei leia.

Siin mõned nopped ajakirjast.

Ilmus ajakiri Classic Kicks Ilmus ajakiri Classic Kicks Ilmus ajakiri Classic Kicks Ilmus ajakiri Classic Kicks Ilmus ajakiri Classic Kicks Ilmus ajakiri Classic Kicks

 

Täägid: