Justice League hoiab esimese treileriga lootuseid elus

Ei tohiks vist enam kellelegi eriline üllatus olla see, et need DC viimased katsetused omaenda ühtset filmiuniversumit luua on olnud üpriski hädised. “Batman v Superman” oli masendav ning rumalusi täis, “Suicide Squad” ei suutnud aga isegi aru saada, millisesse suunda minna. “Man of Steelist” ei tasu rääkima hakatagi. Kõiki DC kangelasi ühendav “Justice League” üritab seda kõike parandada.

Üheks suurimaks etteheiteks eelnimetatud teostele on asjaolu, et nad võtavad iseennast liiga tõsiselt. Ei, iga film ei pea olema täis sunnitud naerupahvakuid, ent ka matustel on tunduvalt rõõmsamaid ilmeid, kui nende linateoste vaatajatel. Sellest tulenevalt on DC oma Tasujate tiimi esimene treiler tunduvalt positiivsema ellusuhtumisega.

Samas, seda oli ka “Suicide Squad”, seega tasub pisutki ettevaatlik olla…