Hooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company Retro Cruiser

Eelmise aasta suvekuumus ajas meid jalaga hoogu lükkama ja mingi hetk olime nii hoos, et disainisime koostöös Eesti oma rulategija Mogul Skate Companyga omale cruiser longboard rulad, mille värvilahendused ja mustrid olid inspireeritud värsketest adidase ketsidest. Kuna tulemus jäi lahe ja hakkas meile endile väga meeldima, siis otsustasime ühe rula ka meie ühise ja õnneliku jälgija vahel välja loosida. Palju õnne Triin Kalmus, sest nüüd on sul võimalus terve suveaeg jalaga hoogu lükata ja nautida Eesti suve.

Tähtis, et on olnud vapustav teekond! Aitäh Mogul Skate Company ja Adidas Eesti, et tegite võimalikuks sellise ägeda koostöö.

Hooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company Retro Cruiser Hooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company Retro Cruiser Hooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company Retro CruiserHooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company Retro Cruiser Hooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company Retro CruiserHooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company Retro Cruiser Hooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company Retro Cruiser Hooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company Retro Cruiser

 

Disain / Fotod: Hooligan Hamlet
Rula: Mogul Skate Company