Tyler The Creator on tagasi!

Tyler The Creator on räppar, produtsent, loovjuht, videograaf, isikliku riidebrändi Golf Wang eestvedaja, muusikutest ja loovinimestest koosneva kollektiivi OFWGKTA eestvedaja, striimimiskeskkonna Golf Media asutaja. Tal on Cartoon Networkis oma komöödiashow “Loiter Squad” ja hetkel töötab ta uue animeeritud seriaali “The Jellieskallal. Tyler on tõeline 21. sajandi kunstnik, kes oskab asju teha ainult suure pauguga.

Viimasel ajal on Tyler aga olnud vaikne. Nii vaikne, et üldiselt sotsiaalmeedias ülimalt aktiivne artist kustutas mingi hetk tagasi isegi kõik oma sotsiaalmeediakanalid. Nädala eest ilmus Tyler aga Instagrami tagasi, hiljuti andis ta välja teaser trailer’i oma uuele saatele “Nuts + Bolts” ja kõik tunnevad, et õhus lõhnab ka Tyleri uus album (viimase kohta ametlikku infot hetkel veel ei ole).

 

 

Täna hommikul aga plahvatas pomm ja ilmus Tyleri verivärske muusikavideo loole “Who Dat Boy”, kus teeb kaasa tema hea sõber A$AP Rocky. Tyler on teatavasti tüüp, kes tihti ka oma videodes varjunime Wolf Haley all režissööri toolis istub. Sama ka seekord. Visuaal on rets ja esteetiliselt väga tylerilik. Vana hea! Lisaks tasuks kindlasti tähelepanu pöörata sellele, mis tossud Tyleril videos jalas on. Varem tugevalt oma tegemisi Vansiga sidunud mees on videos demonstratiivselt Converse‘ides.

 

 

See ei ole veel kõik, lisaks eepilisele videole koos A$AP Rockyga, kostitab härra meid ka täiesti uue looga “911/Mr. Lonely.”, kus teeb kaasa ei keegi muu kui Frank Ocean! Kuula uut lugu SIIT! Franki näeme juba mõne ajapärast siinsamas Helsingis, Flow Festivalil. Senikaua hoiame Tyleri uudistel silma peal, sest sellest suunast tuleb kindlasti veel retsi dünamiiti kogu järele jäänud aasta jooksul.