Tyler The Creator ja Converse alustasid koostööd

Kaks nädalat tagasi hõikasime, et Tyler The Creator on tagasi. Nii on ja härra on naasnud korraliku pauguga, pakkudes sügavates interneti avarustes päris palju kõneainet. Alates Instagrami konto häkkimisest kuni nädala pärast ilmuva albumi “Flower Boy” lekkimiseni ja lõpetades spekulatsioonidega, tuginedes albumil kõlavale lüürikale, et Tyler “tuli albumil kapist välja”.

Veel enam, “Who Dat Boy” videos figureeris Tyler demonstratiivselt Converse One Star ketsides, tekitades küsimusi, et kas varasemalt ainult Vans’i kandnud Tyler on alustamas uut koostööprojekti. Eile õhtul sai see fakt ka kinnitust. Tyleri ja ka Converse sotsiaalmeediakanalitesse ilmus järgmine video.

 

 

Pisut kummaline video tutvustamaks koostöö algust, aga vidos näha olevaid One Star’e on tegelikult võimalik juba varsti soetada. Kõigepealt saadetakse eksklusiivne pakk ketsidega koju neile 2100 inimesele, kes külastasid eelmisel aastal Golf Wang Fashion Showd. Ülejäänutel mitte nii õnnelikel inimestel on esimene võimalus seda tõenäoliselt ülilimiteeritud ketsi osta 13. juulil Golf Wang’i veebipoest või Converse.com’ist.

Tyler The Creator ja Converse alustasid koostööd Tyler The Creator ja Converse alustasid koostööd Tyler The Creator ja Converse alustasid koostööd Tyler The Creator ja Converse alustasid koostööd

Ärge siis unustage, et  juba nädala pärast, 21. juulil, ilmub Tyler’i neljas stuudioalbum, “*Scum Fuck* Flower Boy”, ametlikult.