Culpas: “Vahet pole, kuhu sisse end elus mässinud oled, hoia pea püsti.”

Ruckus on Lääne – Virumaa räpparitest koosnev punt, kuhu kuuluvad sõnasepad Culpas ja Taff. Eelmisel nädalal avaldas punt uue muusikavideo “Tumehall Linn”, mis on valminud koostöös RLV Massive räppari ja elava legendiga Stupid F. Stupid ja Taff räägivad loos läbi elatud seikadest. Alustadavad oma salmidega 1999. aastast ning jõuavad välja aastani 2017. Sealt võtab teatepulga üle Culpas, kes räägib viimases salmis olevikust. “Vahet pole, kuhu sisse end elus mässinud oled, hoia pea püsti ja ära kaota usku, sest väljapääs on tulemas, isegi kui kolgata tee võib tunduda lõputu,” kirjeldab loo sisu Culpas.

Ruckus andis värskelt välja ka uue albumi, mis kannab ka nime “Tumehall Linn”. Reliisi eest vastutab plaadifirma Lejal Genes. Pundi tegemistega saab end kurssi viia Ruckuse Facebooki lehel.