H&M ja saksa RnB artist Ace Tee andsid välja uue kollektsiooni, mis jõuab ka Eestisse

H&M ja Saksamaa ühe kuumima noore artisti Ace Tee koostöös valminud uut kollektsiooni iseloomustab linlik tänavastiil. Kollektsioon saabub e-poodi müügile 7. septembril.

90ndate aastate moe muretusele austust avaldav kollektsioon on inspireeritud Ace Tee isiklikust stiilist ‒ tänavamoest, mis on samal ajal nii naiselik kui lahe. Peamiselt mustvalget värvipaletti ilmestavad oranž ning erkkollane. Bändisärke ja dressipükse kombineeritakse liibuva hõlmiktopi ning lühikese kimonojakiga. Linlikku meeleolu lisavad kamuflaažmustriline liibuv bodi, retuusid ja sportlik topp. 90ndate double denim trendist ammutab inspiratsiooni komplekt, mis koosneb lühikesest hõlmikseelikust ja samast kangast valmistatud jakist. Look’i viimistlevad täiuslikud aksessuaarid ‒ fännirätik, värvilised päikeseprillid, sokid ning kaelaehe.

 

 

“H&Miga koos töötamine oli hästi tore kogemus. Armastan valminud kollektsiooni, sest see tuletab mulle meelde 90ndaid ja mu iidoleid. Igaüks leiab sellest kollektsioonist midagi,” on Ace Tee veendunud.

Ghana juurtega Berliinis sündinud Ace Tee rahvusvaheline kuulsus sai aluse seoses internetisensatsiooniks kujunenud hitiga ,,Bist du down”. Noore artisti hääl ja muusika seostuvad 90ndate cool’i meeleoluga.

Online-poe vahendusel üle maailma müügile saabuva kollektsiooniga jätkab noor naine oma globaalse kogukonna loomise visiooni elluviimist. ,,Olen veendunud, et muusika ja mood toovad inimesi kokku olenemata nende rahvusest, soost või vanusest. Olen õnnelik kui saavutame sama emotsiooni ka minu kollektsiooniga,” räägib Ace Tee.

 

H&M ja saksa RnB artist Ace Tee andsid välja uue kollektsiooni, mis jõuab ka Eestisse