Gorõ Lana pani kokku uue bändi – Catapulta

Eestis tegutseva venekeelse räpigrupeeringu Gorõ Lana liikmed on kokku pannud täiesti uue pundi Catapulta ja värskelt anti välja tuttuus track “Spot”. Catapulta muusikalise poole eest vastutab produtsent LOWK, kes segab räppmuusikat 2stepi, garage‘i ja muu bassimuusika elementidega. Uut grupeeringut iseloomustab täiesti uus helipilt. Uus lugu “SPOT” pärineb Catapulta peagi ilmuvalt EP-lt “Badminton”.

Kui uurida, miks Lana liikmeid tundsid vajadust uus punt kokku panna, kirjeldab Pavel: “Otsustasime selle bändi teha, sest ei ole emakeeles sarnast asja eriti kuulnud. Paar aastat tagasi LOWK ja MF Lef tegid esimesed katsetused ja hiljem liitusin juba mina ja nii see läks.” Catapulta esimene lugu räägib pikale veninud peost. “Kui lugu kirjutasime, tulid meelde Protesti baari hängid, siis kui olid alles jäänud ainult omad ja panime ukse lukku, et võõrad ei saaks sisse,” kirjeldab loo sisu Pavel.

Catapulta “Badminton” EP ilmub meeste enda sulest ilma suuremate plaadifirmadeta ja huvilised saavad materjali endale soetada kontakteerudes pundi liikmetega otse. EP esmaesitlus toimub 5. augustil PADAs. Lisaks Catapultale astuvad üles Tigran ja kapatu, DEW8 ja hunnik DJ-sid.

Yo!Pada w/ SÄMPLER ürituse info.