Ilmavalgust näeb esimene Golf Le Fleur x Converse kollektsioon

Paar nädalat tagasi jagasime Teiega uudist, et Tyler, The Creator on ühendanud jõud Converse’iga. Eduka koostöö alguse puhul paisati müüki ja jagati mõned tuhanded paarid spetsiaalses värviskeemis väga eksklusiivset One Star mudelit.

Nüüd on koostööle antud ametlik käik ja ilmavalgust näeb suurem Tyler’i brändi Golf Le Fleur’i ja Converse’i kollektsioon. Neljas värviskeemis One Star mudelid on kõik eriti mõnusates pastelsetes toonides ja pehmes seemisnahas. Lisaks juures ka Golf Le Fleur’i iseloomulikud brändielemendid ümbritsemas Converse’i tähekest, kannal uuelt albumilt tuttav mesilane. Mis kõige huvitavam, Tyler on lisanud vahetallale meie kõigi jaoks väga olulise sõnumi, mille tõlkimine oleks ebavajalik: “Don’t let ‘em kill your flowers, water your garden and stunt.”

Lisaks One Star ketsidele on kollektsioonis ka t-särgid ja pusad. Kõik lähevad müüki 3. augustil loomulikult Converse.com’is  ja ägetamates ketsipoodides üle maailma.

Ilmavalgust näeb esimene Golf Le Fleur x Converse  kollektsioon Ilmavalgust näeb esimene Golf Le Fleur x Converse  kollektsioon Ilmavalgust näeb esimene Golf Le Fleur x Converse  kollektsioon