Räppar R.V oma uuest loost: “Mind ei huvita ükski sneaky diss!”

Rakvere ümbrus on räpi kontekstis hetkel kõige aktiivsem piirkond Eestis. Alles hiljuti tuli välja Ruckus oma uue albumiga “Tumehall linn”. Ja nüüd andsid R.A.W crew esindusnäod R.V ja Rom välja kaks uut lugu. Vahel ripivad nad mikrit koos, vahel eraldi ja seekord läks loosi see viimane variant.

R.V reliisis värske vihase träki “Nagu Joker”. Träkk on sissejuhatus R.V kui artisti täiesti uuele suunale. Nimelt plaanib kõnealune mc R.A.W crew firmamärgiks kujunenud traditsioonilisema hip-hopi mineku välja vahetada globaalses hip-hopis laineid lööva grime saundi vastu. “Ma käin ringi naeratus näol nagu joker, sest mind ei huvita ükski sneaky diss ja ma ripin tüüpe nende üle lihtsalt naerdes,” kirjeldab ta uue loo sisu.

 

 

Staarräppar pundist ehk Rom andis välja XXXTENTACION loo “Look at me” tausta peale spititud vähemalt sama vihase loo “KM”. “Feelisin X-i “Look at me” biiti räigelt ja proovisin oma visiooni,” rääkis ta träki saamisloo. Interneti avarustes liigub ka juba kuulujutt, et tegemist on tutika eestikeelse räpi sensatsiooni Sip€lga 14 dissträkiga. See fakt on aga täpselt sama õige nagu tunnistajate jutt Edgar Savisaare kohtuprotsessil. “Sipelga on lahe kuju ja võib öelda, et tema lugu [hitt “kanepimees”] veidi inspireeris mind. Beefi ei ole ja kui kõik läheb nagu plaanitud, siis kuuleb mind ka tema kunagi-ilmuval albumil häält tegemas,” lubas Rom.