Azma VS Arop: Aropi reaktsioon dissträkile ja Azma pikem selgitus

Eesti räpiskenes on lahvatanud tüli. Nagu eelmisel nädalal pikemalt selgitasime on paljude kodumaiste räpikuulajate lemmik Arop sattunud Hanf Kungi räppari Azma tule alla. Möödunud nädalavahetus tõi tülis uusi arenguid. Azma andis välja loo “Juku Arop”, mida Arop kuulis esimest korda teel oma kontserdile Võrus. Klubi backstages andis MC ka suhteliselt sirgjoonelise reaktsiooni ning omapoolsed seisukohad antud küsimuses.

 

 

Aropi Instagrami LIVE stoori ei jäänud niisama õhku rippuma ja sai ka kohese vastuse. Küll aga rippus õhus siiamaani küsimus, millest Azma viha alguse sai. Mis on tüli tagamaad? Olenemata nappidest selgitustest ja tervest Aropile pühendatud loost, oli kuulajatele siiamaani arusaamatu, mis siis tegelikult ikkagi juhtus. Sellele andis lõpuks vastuse Azma pöördumine oma Instagramis.

 

 

Hamlet loodab väga, et tüli leiab lähitulevikus oma lahenduse ja mehed suruvad laval kätt juba üsna pea, sest nii väikeses räpiskenes nagu seda on Maarjamaa hip-hop, ei ole selliseid vastasseise absoluutselt vaja.

Täägid: