Nike SF AF-1 Hi – Air Force 1 mudeliliin sai värske käsitluse võrra rikkamaks

Nike üks populaarseimaid mudeleid Air Force 1 tähistab oma 35. juubelit. Selle suursündmuse puhul oleme sellel aastal näinud metsikuses koguses Air Force 1 erinevaid käsitlusi. Üks hinnatumaid nendest on täpselt aasta tagasi novembris esimest korda ilmavalgust näinud uuendus AF mudeli peal, mis kannab nime Nike Special Field Air Force 1 ehk SF AF-1.

Kõrgendatud sääreosaga sõjaväe saapa noorem vend on kaetud erinevate militaarmaailmast laenatud disainielementidega nagu erinevad rihmad ja lukud. Uuendus on saanud ketsipeade seltskondades väga positiivset tagasisidet ja juba oleme näinud mitmeid uusi värviversioone, milles üks kreisimaid (lubage mulle sellist väljendit), jõudis piiratud koguses müügile ka Eestis.

Nike otsustas sellel aastal SF AF-1 mudelile veel vunki juurde keerata ning nii sündiski Nike SF AF-1 High. Veel julgem ja veel jõhkram versioon juba niigi suhtelisest agresiivsest jalanõust. Uuel jalatsil on veel kõrgem sääreosa ja rihmad on asendatud põneva köie lahendusega, mida saab jalatsi omanik ise vastavalt oma äranägemisele stiliseerida. Jalanõu on näiteks kantav ka ilma nöörita.

Saabas AF tuleb mitmes erinevas värvitoonis ja ametlikuks ilmumiskuupäevaks on 2. november. Hind keerleb 200€ ümbruses.

 

Nike SF AF-1 Hi – Air Force 1 mudeliliin sai värske käsitluse võrra rikkamaks Nike SF AF-1 Hi – Air Force 1 mudeliliin sai värske käsitluse võrra rikkamaks Nike SF AF-1 Hi – Air Force 1 mudeliliin sai värske käsitluse võrra rikkamaks Nike SF AF-1 Hi – Air Force 1 mudeliliin sai värske käsitluse võrra rikkamaks Nike SF AF-1 Hi – Air Force 1 mudeliliin sai värske käsitluse võrra rikkamaks Nike SF AF-1 Hi – Air Force 1 mudeliliin sai värske käsitluse võrra rikkamaks Nike SF AF-1 Hi – Air Force 1 mudeliliin sai värske käsitluse võrra rikkamaks Nike SF AF-1 Hi – Air Force 1 mudeliliin sai värske käsitluse võrra rikkamaks