Converse ja Tyler, The Creator tutvustasid uut GOLF le FLEUR* kollektsiooni

Suve hakul saime kõik teada, et Tyler, The Creator on liitunud Converse tiimiga ning seda uudist tähistati eriliste GOLF le FLEUR* One Star ketsidega. Nüüd on koostöös tehtud järgmine samm ning avalikkuse ette on jõudnud terve GOLF le FLEUR* kollektisoon, kus leidub lisaks One Star ketsidele ka riideesemeid ja aksessuaare, sealhulgas näiteks Sherpa bomber, Sherpa lühikesed püksid, Sherpa bucket hat ning hunnik t-särke ja pusasid. Värvilistel One Star’idel on Star Chevron logo asendatud GOLF le FLEUR* sümboolikaga ja loomulikult lillelapse Tyler, the Creatori käekiri on leitav kõikidel toodetel.

Kõik tooed on saadaval alates 2. novembrist Converse.com’is ja Converse enda poodides üle maailma.

 

Converse ja Tyler, The Creator tutvustasid uut GOLF le FLEUR* kollektsiooni Converse ja Tyler, The Creator tutvustasid uut GOLF le FLEUR* kollektsiooni Converse ja Tyler, The Creator tutvustasid uut GOLF le FLEUR* kollektsiooni Converse ja Tyler, The Creator tutvustasid uut GOLF le FLEUR* kollektsiooniConverse ja Tyler, The Creator tutvustasid uut GOLF le FLEUR* kollektsiooni

Converse ja Tyler, The Creator tutvustasid uut GOLF le FLEUR* kollektsiooni