Eminem reliisis teise singli oma uuelt albumilt “REVIVAL”

Eminem kerib internetis ikka mõnusalt haipi. Vanameister tulistas hiljuti Donald Trumpi vastast räppi, mis pani korraks maakera teistpidi pöörlema. Loomulikult järgnes sellele haibile kohe ka uus singel “Walk On Water”, kus teeb kaasa Beyonce. Lugu võib pidada natuke pettumuseks, vähemalt ühele tõelisele Eminemi fännile. Peale aastaid vaikust otsustas MC mängu naasta just sellise looga? Loomulikult legendid valivad ise, mis lugudega nad tulevad. Singlile järgnes kohe ka uudis uuest albumist, millele saab nimeks “REVIVAL” ja, mis kukub juba 15. detsembril. Kettal teevad teiste seas kaasa näiteks Ed Sheeran, Pink, Alicia Keys ja paljud teised. Uue albumiga seoses on haip üles tõmmatud ka Eminemi kodulinna Detroiti tänavatel. Täpse ülevaate saad tema Instagrammi laetud videodest.

 

 

Kuna albumi ilmumise kuupäev läheneb valguskiirusel, siis ongi aeg küps uueks singliks, millel nimeks “Untouchable”. Lugu on Eminemile kohaselt väga jutuks ja vanameistrile au andes on tegemist ikka pesuehtsa räppimisega, mitte ulgumise või mõmisemise või millegi muu trendikaga. MC kuulutas välja ka albumi pre-orderi, millega saab tegeleda SIIN. Nii-et Eminemi fännid võtke järjekorda.

 

Täägid: