#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 – Porsche 718 Boxster GTS

Aasta 2017 üks eredamaid hetki oli kindlasti Porsche kolme uue masina esitlusüritus Lõuna-Hispaanias. Fenomenaalse “lavashow” saatel nägi ilmavalgust täiesti uus Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo ja uued Porsche 718 Boxster ja Cayman GTS versioonid. Eelmisel nädalal tõime teieni pikema teksti ja esimese kokkuvõtva fotogalerii. Täna anname teile hambusse pisikese videoklipi ja massiivse fotogalerii teise osa. Head nautimist.

Porsche Eesti
Photopoint Rent

 

 

#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS

#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS
#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS #LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS #LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS #LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS #LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS #LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS #LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS#LÄBIKLAASI Porsche Event Malaga Hispaania osa 2 - Porsche 718 Boxster GTS