Marvel ja Ämblikmees on valmis ka animatsioonimaastikul kuuma andma!

Kui senimaani on n-ö “päris” filmide maastikul Marvel DC-st (ilmselgetel põhjustel) pika puuga eest ära jooksnud, siis animafilmide kategoorias on asjad pigem teistpidi. DC paugutab niivõrd palju, et sõelale jääb päris mitu korralikku pärli, Marveli toodangust aga ei karga esialgu ühtegi korralikku säravat tähte pähe.

See võib aga tulevikus muutuda, sest just hiljuti avaldati treiler täispikale animatsioonile “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, mis põhineb samanimelisel 2014. aasta koomiksiseerial, kus erinevate paralleeluniversumite võrgupead kõik ühes punktis kokku saavad. Film keskendub eelkõige 2011. aastal “Ultimate Spider-Man” koomiksisarjas peale Peter Parkeri surma (paralleeluniversum, teate küll) Ämblikmehe kohustused enda õlule võtnud Miles Moralesile. Miles sai lausa nii populaarseks, et ta toodi Spider-Verse’i raames sellesse põhiuniversumisse üle ja… läheb vist liiga segaseks. Igatahes on tegu ägeda tüübi ja ägeda treileriga!

Film ilmub millalgi 2018. aasta jõulude paiku. Ehk jõuab kuidagi meieni ka, fingers crossed!