Räppar Genka x Meeste Kosmeetikabränd Tuul

Tuul puhub koos Genkaga.

Just-just. Meie oma kodumaine meeste looduskosmeetikabränd Tuul ja Eesti räpparite vanaisa Genka puhuvad koostööna välja habeme- ja näoõli. See on eriti limiteeritud koguses vaaritatud 30 milli hoolikalt valitud sidruneukalüpti lõhnaga õli. Õli sisaldab endas aprikoosiõli, kanepiseemneõli, nisuiduõli ja jojobaõli. All-Õli-Everything. Kui õli pannes hoiad omal naha niiske ja kuiva karva toidetud, siis sidrunieukalüptilise lõhnaga õli pannes kohaned meie põhjamaises karges kliimas eriti värskelt.

Me oleme Tuule fännid, sest Tuul hoiab meid ja meile meeldib, et Tuule loojad on mõelnud sellele, et saaksime iseenda eest hästi hoolitseda ja tunda end sealjuures mõnusalt. Tuule tooted on tehtud erilise hoole ja kirega, inspireeritud loodusest ning hoides sealjuures südame lähedal meie maad, kasutades toodete tegemisel looduslikke koostisosi.

Genka x Tuul sidruneukalüpti habeme- ja näoõli esmaesitlus toimub sel pühapäeval, 17. detsembril toimuval Disainiturul “Jõuluks koju” Kultuurikatlas, kus Genka on ise kohapeal toodet tutvustamas. Uuest nädalast on õli võimalik tellida Tuule või Legendaarse veebipoest. 

 

Räppar Genka x Meeste Kosmeetikabränd Tuul Räppar Genka x Meeste Kosmeetikabränd Tuul Räppar Genka x Meeste Kosmeetikabränd Tuul Räppar Genka x Meeste Kosmeetikabränd Tuul Räppar Genka x Meeste Kosmeetikabränd Tuul Räppar Genka x Meeste Kosmeetikabränd Tuul

 

Stiihia

Vahepeal käisime me veel Team-Tuule-Genka‘ga mööda rannikuid ja metsasid. Nii valmis meil pooleteiseminutiline stiihiline lühifilm põhjamaisest kargusest ja pooltoonilisest natuurist, mis meid külmadel hooaegadel ümbritseb. Vaata filmi siit.

Idee & AD — Kaarel Kala, Kädi Eelmaa / Tuul
Film & Fotod — Felix Laasme / Hooligan Hamlet
Muusika — Paul Oja / www.soundcloud.com/PaulOja
Sõnad & VO — Henry Kõrvits / Legendaarne Records
Stiliseering — Henri Vares / @h.w.cognate
Helidisain — Reto / Reklaamilabor